Mėnulio kalendoriaus paros

  • 1 DIENOS SIMBOLIS: “Šviestuvas”, “Lempa” arba “Trečia akis”

    Šią dieną į visas negatyvias situacijas ir nuoskaudas reikia žiūrėti kaip į pamokas. Puiku, jei šią dieną negalite prisiminti nieko blogo. Tai reiškia, kad jūsų sieloje nėra purvo.

    Šią dieną rekomenduojamas bendravimas su ugnimi (žvakė, židinys ir kiti). Žiūrėdami į ugnį galvokite apie tai, kas jums trukdo gyventi. Mintyse paprašykite ugnies, kad ji apvalytų sunkias mintis, kad sudegintų visa, kas jums kenkia.

    Pirmąją Mėnulio dieną labai efektyvu kurti ateities planus. Po to, kai jūs sėkmingai atsikratėte praeities baimių ir nemalonių prisiminimų, pats laikas pagalvoti apie tai, ko norite ir apie ką svajojate. Užsirašykite savo norus ant popieriaus lapelio ir saugoti jį visą mėnesį. Norai pildosi !!!

  • 2 DIENOS SIMBOLIS: “Gausybės ragas”, “Nasrai”

    Antrą Mėnulio dieną galima suprasti, kas mums naudinga, o kas ne. Jei šią dieną pagalvojus apie kokį nors maisto produktą ar žmogų ima pykinti, tai reiškia, kad šis žmogus arba maisto produktas jums visiškai nenaudingi.

    Šią dieną rekomenduojama maudytis pirtyje, sausai badauti, laikytis monodietos (vieno maisto produkto dieta). Geriausia valgyti grūdų košes virtas be druskos ir sviesto.Grūdų košės puikiai valo organizmą nuo šlakų.

    Šią dieną būkite dosnūs.

  • 3 DIENOS SIMBOLIS: “Leopardas”

    Tai astralinės kovos diena. Šią dieną reikia kovoti su negatyviomis emocijomis ir stebėti savo reakcijas bendraujant su žmonemis. Nepamirškite, kad 3-oji Mėnulio diena yra provokacijų diena. Nepasiduokite audringoms emocijoms, neduokite valios rankoms. Blogas ženklas – išpilti aliejų. Negalima šią dieną galąsti peilių. Labai sveika masažuoti ausis ir pakaušį.

  • 4 DIENOS SIMBOLIS: “Pažinimo medis”

    Šią dieną žmogaus viduje vyksta labai rimtas procesas: jis renkasi tarp gėrio ir blogio.Priimdami sprendimus, gerai pasverkite, ar jūsų negundo stoti į blogio pusę. Šią dieną nebūkite vieni. Puiku, jei laiką ir dėmesį skirsite savo šeimai.

    Labai naudinga pasivaikščioti miške, sodinti augalus, prisiminti tradicijas. Negalima skinti gėlių ir kirsti medžių.

    Ypatingai veikia maldų ir mantrų skaitymas. Šios dienos malda ypač stiprins agregoro palaikymą ir apsaugą.

  • 5 DIENOS SIMBOLIS: “Vienaragis”

    Šią dieną reikia atsisakyti pagundų. Įdėmiai sekite visą gaunamą informaciją. Ji padės jums suprasti kas naudinga, o kas ne; kas padeda jums vystytis ir tobulėti, o kas traukia į dugną.

    Labai sveika valgyti varškę ir gerti pieną. Visą maistą turėtumėte labai gerai sukramtyti, nes kramtymo proceso metu gausite didžiausią energijos kiekį.

    Labai naudinga keliauti. Jeigu šią dieną kažkas jūs pravirkdė, vadinasi šis žmogus jums naudingas. Jis padeda judėti į priekį, o ašaros jus apvalo.

  • 6 DIENOS SIMBOLIS: “Gervė’’

    Šią dieną žmogus gauna kosminę energiją per žodį. Tai meditacijų diena. Taip pat labai gerai daryti kvėpavimo pratimus, deginti aromatines žvakes, aliejus, smilkalus.

    Labai efektyvios visos grožio procedūros. Taip pat patartina klausytis gražios muzikos, puikiai veikia garsų terapija.

  • 7 DIENOS SIMBOLIAI: “Lazda”, “Raktai”, “Gaidys”

    Šią dieną reikia melstis ir mokytis naujų maldų. Negalima daug kalbėti ir apsikrauti rūpesčiais. Negalima meluoti, valgyti vištieną ir kiaušinius (nes tai gaidžio diena).

    Blogas ženklas – dūžtantys indai. Negerai plėšyti popierių ir traukti dantis. Jei sapne pamatysite kovinį gaidį, tai gali būti artėjančios katastrofos pranašas.

  • 8 DIENOS SIMBOLIS: “Feniksas”

    Šią dieną organizme vyksta biocheminė transmutacija. Reikia valgyti tik lengvą maistą (žuvį, grūdus, daržoves). Rekomenduojama valyti skrandį. Vakarieniauti ne veliau kaip 6-7 valandą vakaro.

    8 Mėnulio dieną reikia atgailauti. Nerekomenduojamos praktikos su ugnimi. Galima gaminti vaistus nuo visų ligų.

  • 9 DIENOS SIMBOLIS: “Motinos pienas”, “Šikšnosparnis”, “Paukščių takas”

    Tai provokacijų diena. Jus gali gundyti, vilioti, apgaudinėti. Jeigu esate doras žmogus, tai ši diena nebaisi. Šią dieną galite matyti, kas jus apgaudinėja, mėgina papirkti ir kur klystate. Įdėmiai stebėkite, kas vyksta šią dieną. 9 Mėnulio diena laikoma šėtoniška. Labai svarbu prisiminti tradicijas einančias per motiną. Tvarkykite namus. Negalima valgyti grybų ir produktų panašių į falą (dešros, morkų). Labai blogas ženklas sudaužyti veidrodį.

  • 10 DIENOS SIMBOLIAI: “Falas”, “Grybas”, “Fontanas”

    Visi šios dienos darbai ir pastangos turi būti nukreipti į savo namų, kaip tvirtovės stiprinimą. Šią dieną reikia prisiminti savo protėvius, stiprinti šeimos tradicijas. Kuo daugiau laiko praleiskite su savo šeima. Energiją mes gauname iš šeimos ir ją taip pat reikia atiduoti šeimai. Ši diena labai palanki poilsiui.

    Puiki diena eiti į pirtį, maudytis. Naudingas bet koks kontaktas su vandeniu, kadangi vanduo simbolizuoja šeimos tradicijas.

    Venkite konfliktų, ypatingai namuose. Puikus metas pradėti statybos ar remonto darbus namuose.

    Diena palanki seksui, nes dienos simbolis “falas”.

  • 11 DIENOS SIMBOLIAI: “Karūna”, “Labirintas”, “Ugninis kardas”, “Stuburas”

    Šią dieną būtina daryti valymo procedūras ne tik fizinio kūno, bet taip pat apvalyti astralinį ( daryti energetinius pratimus) bei mentalinį (maldų ir mandalų skaitymas) kūnus. Visus darbus pradėtus šią dieną būtina baigti iki galo. Jokiu būdu negalima palikti nebaigtų reikalų, darbų. Sveika pradėti iškrovos dienas, badauti.

    Ši diena sudėtinga, todėl imkitės tik to, ką gerai žinote, nesivelkite į avantiūras. Reikia labai atsargiai elgtis su peiliais. Jeigu peilis iškrito iš rankų – blogas ženklas.

    Šią dieną reikia ypatingai saugoti stuburą.

  • 12 DIENOS SIMBOLIAI: “Širdis”, “Taurė”

    Tai kosminės meilės diena. Žmogus turi galimybę pažinti kosminę meilę. Šią dieną išmintis nugali protą ir jausmus. Tai atsiribojimo diena. Nors trumpą laiką praleiskite vienatvėje, medituokite, melskitės.

    Reikia būti gailestingam, dosniam. Jeigu į jus kreipiasi pagalbos, padėkite. Tačiau tik tuo atveju, jei žmogui iš tiesų reikalinga jūsų pagalba. Nespręskite svetimų problemų. Ši diena skirta santykių su žmonėmis stiprinimui. Susitaikykite su visais. Nekonfliktuokite.

    Negalima šią dieną tingėti, verkti ir pykti.

    Galite susapnuoti pranašingą sapną.

  • 13 DIENOS SIMBOLIAI: “Ratas”, “Verpimo ratelis”

    Šią dieną vyksta proto transformacijos. Puikiai įsisavinama informacija, tinkamas metas pradėti mokymosi ciklą. Taip pat ši diena palanki dirbti su savo karma. Pagalvokite apie savo elgesį: ar jis teisingas, ar negadinate savo karmos. Šią dieną turite daryti teisingas išvadas apie savo gyvenimą ir veiksmus, nes būtent 13 Mėnulio dieną galima keisti karmą. Kuo daugiau laiko praleiskite su žmonėmis, taigiamai veikia buvimas dideliuose žmonių susibūrimuose, grupėse. Šią dieną reikiadaug valgyti ir rūpintis grožiu: daryti veido valymą, kaukes, masažą ir t.t. Vaistai šią dieną ypač gerai veiks jūsų organizmą. Negalima būti agresyviems.

  • 14 DIENOS SIMBOLIAI: “Šaukimas”, “Dūda”

    Ši diena skirta gaunamos informacijos nagrinėjimui ir šios informacijos panaudojimui. Rezultate, gali atsiverti trečia akis. Puikus laikas skaityti šventus raštus. Pagal dienos įvykius galima spręsti apie savo dvasinį lygį, nes šią dieną gausite tai, ko esate nusipelnę.

    14 Mėnulio dieną rekomenduojama pradėti naujus darbus, naują veiklą.

    Negalima valgyti saldumynų ir kartaus maisto. Kuo mažiau gerkite skysčių, nes šią dieną su skysčiais gausite energetinį “purvą”. Reikia saugoti akis, neapkrauti regėjimo. Gerai valyti žarnyną, laisvinti vidurius.

    Ši diena netinkama maginėms praktikoms. Kuo mažiau žiurėkite į veidrodį.

  • 15 DIENOS SIMBOLIAI: “Ugninė gyvatė”, “Sparnuotas šakalas”

    Tai pilnaties diena. Žmogaus siela laisva, todėl gali atsirasti įvairių pagundų. Jūsų užduotis, atsispirti visoms vilionėms, valdyti savo norus. 
    15 yra susilaikymo diena: mažiau valgykite, mažiau mylėkitės. Patartina valgyti karštą ir aštrų maistą.

    Negalima valgyti kopustų, česnakų, obuolių.

    Sapnai susapnuoti 15 Mėnulio dieną, gali būti pranašingi visam mėnesiui.

  • 16 DIENOS SIMBOLIAI: “Drugelis”, “Balandis”

    Šią dieną patartina daryti fizinio kūno lavinimo pratimus. Paprasčiausias pratimas: stovint ant pusiau sulenktų, plačiai pastatytų kojų siūbuoti iš kairės į dešinę. Tokiu būdu jūs balansuojate savo centrinę energetinę ašį.

    Šią dieną negalima kelti balso, reikia išlikti ramiam net pačiose dirgliausiose situacijose. Išlaikykite vidinę harmoniją, nepasiduokite pykčiui.

    Nepalanki diena seksui. Negalima valgyti grybų ir gyvulinės kilmės maisto.
    Labai gerai žiūrėti į drugelius ir balandžius (gali būti paveikslėliai).

  • 17 DIENOS SIMBOLIAI: ” Varpas”, “ Vinuogių kekė”

    Tai moteriškos energijos diena. Dieną reikia praleisti linksmai, daug juoktis, daryti viską, kas teikia malonumą. Organizuokite šventes, gerkite vyną. Labai palanki diena vedyboms. Šią dieną įvykusios santuokos pagrindas – seksualinė harmonija.

    Tai vidinės laisvės diena, todėl nieko nežadėkite, neįsipareigokite.

    Puiki diena meilei.

  • 18 DIENOS SIMBOLIAI: “Beždžionė“, “Veidrodis“, “Ledas”, “Aspidas”

    “Aspidas” – vampyro vardas. Ši diena nėra gera. Pagal dienos įvykius galite spręsti, kokie esate.Dirbkite su savo mintimis ir emocijomis. Padėkite kitiems pažinti save. Šią dieną miegokite kuo mažiau. Jeigu pajusite norą anksčiau eiti miegoti, vadinasi jus bando “išjungti” ir neduoti galimybės tobulėti.

    Labai gerai būtu apsilankyti pirtyje, valyti odą, masažuotis.

    Naktį gali sapnuotis košmarai. Tai ženklas, kad jūs nedirbate su savimi.

  • 19 DIENOS SIMBOLIAI: “Voratinklis”, “Voras”

    Šią dieną apvalykite savo sielą ir sąžinę. Atgailaukite, apmąstykite savo gyvenimą. Atsisakykite išdidumo. 
    Labai svarbu suvokti kas yra jūsų mintys ir norai, o kas ne. Labai dažnai mes priimame svetimas mintis kaip savo ir dėl togalima nuklysti nuo savojo kelio.

    Šią dieną rekomenduojama tvarkyti savo namus. Labai gerai šią dieną deginti namuose žvakes, smilkalus. 
    Gera diena žarnyno ir tiesiosios žarnos valymui. Atsisakykite visų neigiamų emocijų. Patartina valgyti apvalias daržoves, bulves, kopūstus.

    Labai blogas ženklas – vabzdžio įkandimas. 
    Negalima skolintis ir skolinti pinigų. Diena pavadinimas – “Voratinklis”.Galite įklimpti ilgam.

  • 20 DIENOS SIMBOLIAI: “Erelis su triušio uodega”, “Grifas”

    Šią dieną žmogus gali tapti aiškeriagiu, pažinti kosminius dėsnius.Ši diena nelengva tiems, kurie nesiekė tobulumo kitomis Mėnulio dienomis. Todėl geriau “neliesti” šios dienos. Tesiog užsiimkite namų ruoša ir kasdieniais darbais.

    Reikia kuo mažiau valgyti, daryti iškrovos dieną. Navartokite gyvulinės kilmės produktų. Nepradėkite naujų darbų.

  • 21 DIENOS SIMBOLIAI: “ Žirgas”, “Arklių kaimenė”, Vežimas”

    Tai riteriškumo diena. Savo kilnumo dėka galite pakeisti savo fizinį kūną.

    Labai sveika vaikščioti basomis per sniegą ar žolę. Tai ilgam duos energijos. Puikiai galite pasikrauti vėjo energijos. Kuo ilgiau būkite lauke, maudykitės šaltame vandenyje.

    Ši diena palanki rimtiems pokyčiams: galima keisti darbą, planuoti keliones. Galima prisiimti įsipareigojimus (finansinius, teisinius ir t.t) .

    Kuo daugiau bendraukite su draugais, galite prisiekti ištikimybę. Nebūkite šią dieną vienas, bendraukite.

  • 22 DIENOS SIMBOLIAI: “Auksinis raktelis”, “Knyga”, “Ganešo dramblys su lūžusia iltimi”

    Tai maginė diena. Šią dieną rėkėtų skirti paslapčių pažinimui ir ypatingoms žinioms. Tai būrtų diena. Jeigu tikite burtais, tai šią dieną galite žvilgtelėti į ateitį.
    Atkreipkite dėmesį į paveikslus esančius jūsų namuose. Pasitaiko, kad paveikslai savyje turi užkoduotą negatyvią energiją. Nepaslaptis, kad kai kurie dailininkai tapydavo apsvaigę ar būdami depresijoje. Todėl tokie paveikslai jus gali veikti labai blogai. Šią dieną jūs galite ypatingai gerai pajausti iš paveikslų sklindančią energiją.

    Šią dieną galite suvokti, kas padeda, o kas kenkia. Reikia dalintis savo patirtimi ir skleisti savo išmintį.
    22 Mėnulio dieną galite valgyti tiek, kiek tik norite. Skanaus!
    Nedarykite staigių judesių ir ypač saugokite stuburą.

  • 23 DIENOS SIMBOLIAI: “Makkaro krokodilas”, “Chimera”

    Labai sudėtinga diena. Tai vampyrų ir kraugerių siautėjimo laikas. Negalima šią dieną abejoti savo pasirinktu keliu, geriau apie tai pagalvokite kitą dieną. 
    Šią dieną seksas nerekomenduojamas, tai susilaikymo metas.

    Tinkamiausias maistas šią dieną – pieno produktai. 
    Ši diena tinkama namų apvalymui, pašventinimui. Rekomenduojama namuose deginti smilkalus, šventintas žvakes. Taip pat galite pašventinti namus šventintu vandeniu.

    Šią dieną žmoguje gali pabusti ypatingos gydymo galios. 
    Negalima kirpti nagų ir plaukų, nes tai tampa vampyrų maistu. Netinkamas laikas operacijoms, kadangi žaizdos ir randai blogai gyja.

    Reikia kuo daugiau judėti, mankštintis.

    Venkite neigiamų emocijų, nes šiandien jos ypatingai pavojingos.

  • 24 DIENOS SIMBOLIAI: “ Meška”, “Šiva”

    Tai vyriškos energijos diena. Šią dieną griaukite visa kas paseno ir kurkite naują.

    Šią dieną matykite gyvenimo perspektyvas. Blogai, jei nematysite perspektyvų. Visada yra naujos galimybės ir reikia jas įžvelgti.

    Tai sekso diena. Didelės pastojimo galimybės, kadangi vyriškoji energija labai stipri ir aktyvi. Jeigu neturite partnerio su kuriuo galite realizuoti seksualinę energiją, ją reikia realizuoti kitose srityse (pvz. mene, šokyje)
    Šią dieną rekomenduojama nueiti į mišką ir pastovėti prisiglaudus prie pušies.

    Nerekomenduojama būti dideliuose žmonių sambūriuose. Tai jus sekins.

  • 25 DIENOS SIMBOLIAI: “Vėžlys”, “Kriauklė”, “Du indai su gyvu ir negyvu vandeniu”

    Tai maginė diena.Gali atsiverti didieji sugebėjimai. Žmogus gali tapti pranašu.

    Reikia valytis nuo purvo: valyti kūną, valyti astralą ir valyti mintis. Venkite neigiamų emocijų ir minčių. Kvėpavimo pratimai padės susitvarkyti su savo emocijomis, harmonizuos vidų.

    Šią dieną įsiklausykite į savo vidinį balsą. Šiandien jūsų vidinis balsas bus ypatingai tikslus.
    Neskubėkite. Negerkite daug skysčių ir valgykite tik labai lengvą maistą (pvz. varškę). Rekomenduojama šią dieną nevartoti jokių vaistų, nes jų poveikis šią dieną nenuspėjamas.

  • 26 DIENOS SIMBOLIAI: ”Rupūžė”, “Pelkė”

    Ši diena pavojinga tuo, kad galite apsigauti vertindami save. Ypatingai pavojinga – savęs išaukštinimas. Bendraukite tik su jums simpatiškais žmonėmis. Bendraukite tik reikalui esant – pokalbiai šią dieną atims per daug energijos.

    Ilsėkitės, pasninkaukite. Rekomenduojama eiti į pirtį, masažuotis. Negalima traukti dantų. Rekomenduojama valgyti bulves, žuvį ir žoleles.

    Nepradėkite naujų darbų, nes viskas gali įklimpti kaip baloje. Didelis vagysčių pavojus. Būkite atsargūs!

    Šią dieną galima atrasti savo mokytoją. Greičiausiai tai bus žmogus, kuris kritikuos, bet ne girs.

  • 27 DIENOS SIMBOLIAI: “Laivas”, Neptūno trišakis”, “Skeptras”

    Tai vilties ir ieškojimų diena. Jūsų užduotis – surasti save ir perduoti savo žinias kitiems. Vidinio darbo rezultatu gali tapti viso pasaulio gerovė.

    Jeigu žmogus prašo iš visatos pagalbos tik sau, jis gauna mažai. Tik prašant pagalbos ir kitiems, galima gauti daug energijos. Krikščioniškose maldose visada yra prašoma už visą pasaulį.

    Šią dieną reikia atsisakyti iliuzijų ir jausti atsakomybę už visus savo poelgius.

    Tai meditacijų diena, bet negalima leisti savęs hipnotizuoti.

    Šią dieną jus gali labai stipriai veikti visa gaunama informacija. Kuo mažiau laiko praleiskite prie TV ar Radio. Galite nepajusti peršamos nereikalingos informacijos.

    Šią dieną nerekomenduojama ilgai miegoti, vartoti alkoholį. Galite praleisti daug svarbių dalykų. Taip pat negalima klausytis trankios muzikos veikiančios žemąsias čakras. Šiandien tinka tik klasikinė arba meditacijoms skirta muzika.

    Kuo mažiau valgykite ir kuo mažiau žiūrėkite į veidrodį.

  • 28 DIENOS SIMBOLIAI: ”Karma”, “Lotosas”

    Šią dieną jums suteikiama galimybė suvokti gyvenimo tikslą. Šiandien atsidaro čakros, todėl galima su jomis dirbti. Bet prieš tai reikia apsivalyti. Tam tinka visos apsivalymo praktikos.

    28 Mėnulio diena – darbo su sapnais diena. Daug informacijos jūs galite gauti per sapnus, bet prieš užmiegant, pažiūrėkite į savo rankas ir pagalvokite, kad norėtumėte susapnuoti kažką svarbaus.

    Saugokite akis, nežiūrėkite į ryškią šviesą.
    Gera diena pradėti remontą, pirkti žemę ir nekilnojamą turtą.

  • 29 DIENOS SIMBOLIAI: ”Hidra”, “Aštuonkojis”

    Tai Šėtono diena. Susirenka viso mėnesio negatyvas ir blogis tam, kad būtų Jaunaties sudegintas. Šią dieną kuriama apsauga nuo satanizmo, kovojama su blogiu.

    Jeigu šią dieną jums sekasi, tai reiškia, kad esate apdovanojamas už nelabai gerus darbus.Geriau, jei diena nesėkminga.Tai jūsų “švarumo” ženklas.

    Varykite nuo savęs visas blogas mintis. Tai pasninko ir susilaikymo diena. Prieš valgydami pasimelskite. Šią dieną geriau nepriimti dovanų, nes jus greičiausiai apdovanoja už kažkokius blogus darbus.
    Ši diena labai sudėtinga, todėl pasistenkite ją praleisti ramiai, nesiimant naujos veiklos. Bet pradėtus reikalus reikia baigti iki galo.

  • 30 DIENOS SIMBOLIS: “Auksinė gulbė”

    Tai meilės, atleidimo ir išvadų padarymo diena. Analizuokite viso praėjusio mėnesio įvykius ir darykite išvadas. Ar tapote geresnis ir tobulesnis? Pažadėkite sau, kad kitą mėnesį jūs dirbsite su savimi ir tobulinsite save.

    Grąžinkite visas skolas ir užbaikite nepadarytus darbus. Nesineškite viso “purvo” į kitą mėnesį.
    Neškite į namus įvairius talismanus ir visa, kas stiprins ir saugos jūsų aplinką.

    Valgykite lengvą maistą.

    30 Mėnulio diena būna ne kiekvieną mėnesį. Todėl būtinai pasinaudokite ja.