Pagrindinės delno linijos

Delne yra keturios pagrindinės linijos: gyvenimo, galvos, širdies ir likimo. Galvos ir širdies linijos laikonos horizontaliomis, gyvenimo ir likimo – vertikaliomis linijomis. Kiekviena linija turi savo tėkmės kryptį. Gyvenimo linija ima pradžią tarp Jupiterio ir Marso kalvų , apjuosia nykščio trečią narelį (jį vadiname Veneros kalva) ir per visą delną leidžasi žemyn. Likimo linija prasideda Urano kalvoje, kuri yra delno apačioje virš riešo apyrankės.  Likimo linija dalina delną į dvi dalis. Ji kyla vertikaliai aukštyn link Saturno piršto. Galvos linija prasideda kaip ir gyvenimo linija tarp Jupiterio ir Marso kalvų. Ji gali būti sukibusi su gyvenimo linija, gali būti atskirai. Galvos linija teka horizinatliai per visą delną link delno briaunos. Širdies linija yra po pirštais. Ji prasideda po Merkurijaus pirštu ir horizontaliai teka per visą delną link Saturno arba Jupiterio pirštų. Delne turi būti visos keturios pagrindinės linijos. Visos linijos turi savo kelią ir neturi susiliesti ar kirsti viena kitos. Išskyrus likimo liniją, kuri kildama statmenai į viršų kerta galvos ir širdies linijas. Galvos linija teka priešinga kryptimi nei širdies linija. O tai reiškia, jog susidūrusios jos viena kitą tarsi bando taranuoti. Gyvenime tokie susidūrimai prasižaidžia kaip sudėtingi, painūs , o kartais net tragiški nutikimai. Pagrindinė linija – tarsi didelė upė, turinti savo tėkmės kryptį, užduotį ir tikslą. Kuo stikpresnė ir tolygesnė tėkmė, tuo stipresnis yra žmogus. Visomis prasmėmis: fizine, mentaline, dvasine, psichologine ir t.t.

1 Gyvenimo linijoje atsispindi : gyvybinė jėga ir energija; negalavimų ir ligų periodai; nelaimingi atsitikimai ir kiti svarbūs asmeniui įvykiai.

2 Galvos linijoje atsispindi – mąstymo būdą ir asmens troškimus; psichologines savybes; mentalines galimybes; emocinių sunkumų periodus; dvasines ligas; nelaimingus atsitikimus; galvos ir akių ligas bei traumas; fantazijas; polinkį į melancholiją, depresiją; asmenybės susidvejinimą.

3 Širdies linijoje atsispindi – geraširdiškumą; jausminius išgyvenimus; moralę; ištikimybę; pastovumas; emocijos; širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemas.

4 Likimo linijoje atsispindi – savirealizaciją; gebėjimas susikaupti ir siekti tikslo; pareigos jausmas; savidisciplina; atsakomybės jausmas; karjera; kultūrinės ir socialinės tradicijos.

Gyvenimo linija

Galvos linija

Širdies linija

Likimo linija

Dar šiek tiek apie linijas

Trumpos linijos kalba apie nekantrų žmogų. Jam reikia visko čia ir dabar. Labai materialių ir konkrečių poreikių. Meilėje seksą priima kaip jausminę realizaciją. Mąstyme trūks koncentracijos ir įžvalgumo. Greitai viskas nusibosta ir greitai pavargsta. Silpna linija rodys silpną imuninę sistemą, ištvermės stoką, būtinybę turėti užnugarį. Silpna likimo linija rodys silpną nugarą, stuburą. Neryškios, grandinėlės pavidalo linijos dažniausiai rodys sudėtingą, varginantį ir didelių pastangų reikalaujantį gyvenimo periodą. Jei tokia visa linija, būtina dirbti su savimi, įjungti valią, grūdintis.

Linijų įtrūkimai yra vienas sudėtingiausių defektų. Jos byloja apie nepastovumą, energijos trūkumą, permainas. Sveikatos atžvilgiu tai gali būti depresijų, ligoto periodo ženklas. Jei žmogus pradeda keisti savo gyvenimo būdą, mąstymą ir įpročius, įtrūkusios linijos ima susijungti ir per tam tikrą laiką galima bus matyti gražią, tiesią ir sveiką liniją. Čia norėčiau atkreipti skaitytojų dėmesį. Linija pradeda atsirasti nuo nedidelių štrichinių linijų. Jos šiek tiek primena perklojančias viena kitą punktyrines linijas. Laikui bėgant jos ima jungtis ir taip atsiranda nauja linija. Išnyksta linijos taip pat. Ima skeldėti, atsiranda įtrūkimai ir po to po mažą atkarpėlę nunyksta. Todėl labai svarbu daryti delnų nuotraukas ar imti atspaudus, kad būtų aiški tendencija: linija formuojasi ar nyksta. Skersinės linijos yra blokai, kurie perkerta pagrindinės linijos energetinę tėkmę. Iš patirties galiu pasakyti, jog dažniausiai už tokių linijų slypi negatyvūs žodžiai. Pasakė mama vaikui, kad jis nieko gyvenime nepasieks, pas vaiką linijoje atsirado blokuojanti linija. Ir kiek besistengtų vaikas, šis blokas nuolat trukdys pasiekti kokio nors rezultato. Žmogus ir pats sau gali kategoriškai ką nors užkirsti. Teisė, keikė, pyko ant tėvo, kad išėjo pas kitą moterį gyventi. Po kurio laiko jos gyvenime tokia pati drama. Negatyvūs žodžiai delne pasireiškia kaip nedidės skersuojančios linijos.